Shop Exclusive Selections
Now in your cart 0 items | My Wishlist | Log in
Contact us +4 0754 041 735
search-button-mobile search-button-mobile (0)cart-mobile

Band of Creators POP-UP SHOP - 7 & 8 octombrie - Palais Ghica Victoria


(Nota: regulamentul concursului "Castiga un voucher de 400 lei" este in a doua parte a paginii)


Primul week-end din octombrie marchează schimbarea de sezon în moda romanească, iar designerii iți dau întâlnire la cea de-a opta ediție a Pop-up Shopului Band of Creators.


POP-UP SHOP
sâmbătă și duminică, 7 și 8 octombrie între orele 11:00 - 20:00
Designeri: Ioana Ciolacu, Silvia Șerban, I Love Parlor, AFMF, Florentina Giol, Edita Lupea, Larisa Dragna, Nico Carp, Framboise, Reprobable, Idol Ray, Chic Utility, Nicoleta Obiș, Maria Queen Maria, Native Design Studio, Miss H, Ouimehnon, Urban Post, Monom, Life in Mono, Iuliana Asoltanei, Fandacsia și alții.

PREZENTARI DE MODĂ:
Sâmbătă, 7 octombrie la orele 12:00, 14:00 și 16:00.

ATELIERE PENTRU COPII:
8 octombrie, încep la orele 11:00, 13:00, 14:00, 16:00 și 18:00 (se desfasoară în paralel cu Pop-up Shop-ul) și sunt organizate de 
Fabrilabo Planeta Ştiinţei.
Detalii despre ateliere aici:
 
http://bandofcreators.com/pd/ateliere-copii

Fashionistele care vor ajunge la Pop-up Shop vor avea acces la o selecție de ținute must have recomandate de stiliștii revistei Elle.

Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei, sau pe bază de invitație. 

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul Perwoll, Magic FM RomaniaBeauty DistrictInternational British School of Bucharest, și al Revista Elle. Tinerii designeri sunt susținuti și de KAFUNELa Fantana RomaniaGRAMMA, Eva Cakes și Luado Chocolate.


Band of Creators Fashion Weekend are loc la Palais Ghica Victoria, str Nicolae Iorga, nr 1, Bucuresti (la intersectia Calea Victorie cu str Nicolae Iorga, punct de reper Moxa). Harta aici: https://goo.gl/maps/FjjCAjAaNzQ2 
Evenimentul pe Facebook: 
https://www.facebook.com/events/288010644939287/

-----------------------------------------------------

REGULAMENT CONCURS "CÂȘTIGĂ UN VOUCHER DE 400 LEI"

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Câștigă un voucher de 400 lei pentru shopping” (denumit in continuare „Concursul”) este Join the Band SRL, cu sediul in Str.Anul revolutiei 1848, nr 31, mun Galati, jus Galati.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in data de 6 octombrie 2017, pe Facebook.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, cu domiciliul in Bucuresti sau Ilfov, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume.

 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

  

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI Utilizatorii vor afla de concurs de pe Facebook.

 

Utilizatorii se pot inscrie in concurs pe data de 6 octombrie, astfel:

1. Dau click pe ad-ul din Facebook

2. Raspund la intrebarea: Cu ce vrei sa-ti completezi garderoba pentru noul sezon?

3. Isi lasa emailul si numarul de telefon pentru a fi contactat in caz ca va fi declarat castigator.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI Se vor acorda ca premii: 1 voucher de cumparaturi in valoare de 400 lei, pe care il poate folosi exclusiv la evenimentul Band of Creators Pop-up shop, 7-8 octombrie, la Palais Ghica Victoria si 10 invitatii cu acces gratuit si 10% discount la acelasi eveniment.

 

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, prin folosirea unui program de extragere automata de tipul www.random.org. Toti participantii la concursul “Castiga un voucher de 400 lei pentru shopping” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului. 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI Castigatoriilor concursului de pe Facebook  li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa extragere astfel: vor fi contactati pe e-mail si telefon.

 

In cazul in care castigatorii nu trimit in 24 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, prin acelasi mecanism.

 

Castigatorii vor intra personal in posesia premiului, incepand cu data 5 octombrie 2017. La receptionarea premiului castigatorul trebuie sa prezinte/ trimite prin e-mail un document de identitate.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 6 octombrie 2017, ora 24.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI  Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate.

 

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre Join the Band Romania si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente. 

 

 

 

Useful Information

Links Shop in store
14, Benjamin Franklin, Bucharest (click for map)
on the righthand side of the Romanian Athenaeum

+4 0754 041 735
band@bandofcreators.com
Tuesday - Saturday 11:00am 7:00 pm
To open by appointment contact us
Are you a trendsetter?
Be the first to know about the latest colections!
Subscribe to our newsletter (click here)
Are you a designer?
Stock at Band of Creators.
Write us at band@bandofcreators.com

 

Developed by WEB FUTURE SOLUTIONS

Subscribe to dour mailing list

* indicates required